MØKK LEI

  

 

HADDE ALDRI I LIVET TRODD AT DET VAR SÅ VANSKELIG Å TRENE BORT MAMMA FLESKET/KROPPEN. Føler at det eneste jeg gjør om dagen er å ha fokus på trening og kosthold. 

Jeg var trent før jeg ble gravid og tre uker på slutten av svangerskapet, å da trodde jeg jo at mesteparten var borte etter 8-9 uker, men neida føler meg større på resten av kroppen nå en det jeg var i graviditeten. Helt utrolig! 

Det gjør det ikke akkurat mye bedre det enorme kroppspresset som er om dagen. Jeg vil føle meg vel, men det er ikke så lett når man skal ha flat mage og slanke lår. Jenter er vel mest ekstreme der, for de måler en opp og ned med blikket sitt, og vi sammenligner oss ofte med andre, og vil være hakket bedre (ikke alle forhåpentligvis). 

Jeg skal holde motet oppe, er jo ikke sånn at jeg er feit eller noe. Bare vant til å være trent og slank, så jeg skal nok klare å komme tilbake, man må nok bare stå på litt ekstra i og med at man har født barnet sitt :) 

Kom gjerne med tips dere som har født en liten bebis :) 

#Mammablogg #trening #baby 

5 kommentarer

Madeleine

11.05.2016 kl.22:58

jeg har ett tips til deg om du er interessert så gjerne send meg en melding :)

mariemoor

12.05.2016 kl.07:51

okei :D

tanketromling

11.05.2016 kl.23:37

Mitt tips er å gi blaffen i den flate magen. Dama mi fikk aldri noen flat mage etter tre barnefødsler. Digga slaskemagen hennes jeg.

mariemoor

12.05.2016 kl.07:51

tre fødsler ja, da kan jeg forstå at det ikke er like lett å få bort heller :)

15.05.2016 kl.23:23

Hei! Eg har tips :) Send meg mail: j.myklebust@hotmail.com

Ha ein fin kveld!

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits