GJERRIG ELLER SPARSOMMELIG? 

Hei alle sammen, hvordan er dagen deres? 

Jeg måtte bare dra frem dette her. Jeg er en person som ikke liker å sløse med penger, jeg synes at firstprice kjøttkaker er like godt som gilde sine, derfor kjøper jeg disse, pluss å spare litt penger skader ikke. Om det er jeg som går til butikken handler jeg seidel framfor tuborg veldig ofte, her er det en stor prisforskjell, i tillegg til at jeg syntes seidel er en god øl. Skal jeg og samboeren min spise en god biffmiddag en kveld kommer jeg ofte hjem med en biff fra ett "bedre" merke til samboeren min, og til meg selv har jeg med firstprice pepperbiff for eksempel. Da får jeg det oppgitte glise av samboeren min som sier at jeg er så sparsomelig, haha.

Men jeg kjøper jo ikke billig dopapir for den varer jo 10 tørk så er det tomt, så det lønner seg jo rett og slett ikke. Å jeg elsker ting som er på tilbud.. jeg og min svigermor sto i butikken engang å snakket om tilbudene på god morgen yoghurt, og at det var dårlig at de ikke hadde satt tilbud på de varene i butikken som det sto i kunde avisen. Da husker jeg at stakars samboeren min ble litt flau, hehe. Rett skal jo være rett. Dette var noen eksempler bare.. Hadde nok vært sånn her om jeg hadde vært mange millionær også :) 

Syns dere dette er å være gjerrig eller sparsomelig? 

#mammablogg #gjerrig #morsom #penger 

2 kommentarer

Random blogger

12.05.2016 kl.14:40

Sparsommelig! Jeg gjør det samme, og ser ikke på meg selv som gjerrig. F.eks. ville jeg ikke latt være å kjøpe med noe hvis jeg ble invitert på middag, og jeg kan godt spandere en kaffe på en venn. Man bruker jo penger etter hvor mye man har, og har man ikke så mye, gir det vel mening å spare inn der man kan?

mariemoor

12.05.2016 kl.15:10

Random blogger: Jeg er helt enig i det du sa der. Er jo ikke sånn at man ikke kan spandere noe eller noe sånt på en venn :)

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits