ETT HJERTEBARN ER FØDT- Min fødselshistorie <3

 Dette bildet ble tatt på rikshospitalet en dag før lille gutt ble født.

Min jordmor trodde at jeg ville føde før termin så derfor dro vi fra Sandefjord til svigermor på østlandet 2 ukers tid før termin. Jeg og samboeren min viste at vår lille engel skulle bli født med en hjertefeil, derfor skulle han blir født på rikshospitalet. 

Dagene gikk å ingen fødsel kom.. tilslutt fikk vi beskjed om at jeg ble satt igang 5 dager etter termin dato uansett hva. 7 mars dro vi på sykehuset for å legge inn ett ballongkateter, den beste måtte jeg ha inne i ett døgn for å se om jeg fikk større åpning. Kvelden etter klokken 21.00 tok den ene jordmoren en underlivs undersøkelse på meg for å se hvor moden jeg var. Hun tittet på meg å spurte om hun skulle ta vannet mitt. 

Jeg ble kjempe glad og spent på samme tid! Etter hun hadde tatt vannet startet de sinnsykt vonde riene, fy fandern så vondt!! Jeg SKULLE ha epidural. Når jeg hadde ventet nok med de vonde riene fikk jeg den endelig! Men dette stoppet jo ikke det fæle presset der nede.. å kun toppen av riene.. så var ikke smertefritt nei.

9 mars 06.36 kom vår lille engel til verden. Til tross for hjerte feilen så han veldig frisk og fin ut, å fikk 9 av 10 i fødsels rate. Vi ble 1 måned på sykehus tilsammen pga hjertefeil en hans.. det er en feil som heter fallots tetrade og han vil enten trenge 1 eller 3 operasjoner. 

Han vil kunne leke og være som alle andre barn, han er en utrolig blid og sterk gutt. Han betyr alt for oss  <3 

#mammablogg #hjertebarn #fødsel #lykke 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits