PARADISE HOTEL-DA ER DU AUTOMATISK PÅ TOPPLISTEN?

  

 

 

Skjenner at jeg blir døds provosert, ser bare fler og fler som bruker paradise hotel deltagelse til å bli blogger og snike seg inn på topplisten. Når man ser så mange andre flinke bloggere som gjør alt for å nå toppen, så ser man på noen av de usle paradise deltagerne som blogger sykt dårlig komme på topp begynner man å lure. 

Kan man ikke heller lage en egen side der de kan få den jævla famen de vil ha, istedenfor for å ødelegge en side som mange bruker mye tid på for å bli hørt og komme seg opp? Er det liksom dette vi vil ha? Sikkert 1 eller 2 av disse bloggere som har en bra/grei blogg, men så ser jeg plutselig bare fler og fler som kommer, å de er jo så sykt dårlige. Å de starter liksom å skrive om paradise hotel for å komme seg opp, er sikker på at de ikke hadde ligget på noen toppliste uten det attension whore/ PR kåte snakket sitt. 

Phh, deilig å få lettet på det og sagt akkurat det jeg mener om den saken der, er sikker på at det er andre som føler det veldig likt. 

#oppmerksomhet #paradisehotel 

 

2 kommentarer

Maiken Elise

19.05.2016 kl.11:34

Skjønner heller ikke hvorfor folk vil lese det. Men så dabber det nok litt fortere av for de også, føler ikke det er så mange av de som forblir på topplisten :-) Ha en fin dag!

mariemoor

19.05.2016 kl.12:00

nei det er ikke så mye interessant de kommer med.
takk, det samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits