300 millioner kroner rikere!

  

TENK å bli 300 millioner rikere?? I Viking lotto er nå potten på over 300 millioner kr, å jeg har bare tenkt, hva skulle man gjort med så mye penger? Jeg og samboeren min tipper på Viking lotto i håp om å kunne vinne litt ihvertfall. Å da har vi snakket om/drømt oss bort om hva vi skulle gjort med så mye penger. 

Jeg ville først fått tak i den beste legen til lille Odin, så jeg vet at han hadde fått ett friskt hjerte. Også ville jeg ha gitt bort millioner til familie, jeg ville donert til kreft foreningen, syke barn, donert til mennesker som hjelper dyr/ dyrebeskyttelsen, kjøpt en jorden rundt reise til hele familien, betalt ned lån, kjøpt hus her i Norge og ett i Usa, hytte, en stor fancy båt. Og kjøpt noen fete biler.

Hmm ja, det er ihvertfall noe jeg da kunne tenkt meg å gjøre :) 

Hva ville du gjort med en så svimmlende stor sum med penger? 

Ellers så ligger prinsen vår i "huskestolen" å koser seg, jeg og samboeren min sitter i sofaen og ser på sons of anarchy, er fortsatt i serie maratonet vårt :) min outfit er som dere ser ganske chill med rosa joggebukse og vinrød genser. 

#mammablogg #penger #serie #rik 

4 kommentarer

Pernille

21.05.2016 kl.18:55

Hadde ikke gjort noe å bli millionær og hatt noen kroner ekstra å rutte med :) Håper du har hatt en fin dag, så ønsker jeg deg en kjempefin kveld!

mariemoor

21.05.2016 kl.19:05

Pernille: ja ikke sant, det hadde vært noe :)
Takk for det! Ha en fin kveld videre du også :)

Helena

22.05.2016 kl.14:44

Det er lov å drømme, vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort med så mye penger! Men hadde nok brukt det til mye av det samme som deg:) Kos deg i dag og lykke til med Lotto'en - håper dere vinner noe!:D

mariemoor

22.05.2016 kl.15:40

Helena: tusen takk for det :D
Ha en fin søndag:)

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits