SE HIT- DERE SOM LIKER SERIER.

 

Hei på dere. 

Jeg vil gjerne komme med serie anbefalinger til dere, bare så det er sagt så liker jeg veldig mye forskjellig type serier og filmer..ikke kun en sjanger. Her har jeg noen tips til dere som er ute etter en bra serie :) 

 EMPIRE ♡

 

En veldig musikalsk serie, som handler om ett par som starter sitt eget musikkselskap i sin ghetto tilværelse å går fra fattig til veldig rike. De får 3 sønner i sammen som selv gjør det veldig bra i dette musikkselskapet. Her er det mye hip hop og Rnb, veldig bra musikk. Du vil følge den dramatiske og hektiske hverdagen til denne familien. Anbefaler denne serien på det varmeste. 

 VIKINGS ♡

 

Tar deg med langt tilbake i vår viking tid, med norrøn mytologi, de norrøne gudene og våre tidligere barbariske forfedre. Veldig kul serie siden serien utspiller seg i Skandinavia, de bruker norske navn, ord og tradisjoner. Du vil se at de plyndrer og prøver å vinne til seg land som blandt annet Paris. Fryktelig spennende serie, som du ikke klarer å stoppe å følge med på. 

  

FRUSTRERTE FRUER ♡ 

 

Dette er en serie jeg regner med at mange har sett eller hørt om! En av de beste seriene jeg vet om. Masse drama mellom disse fruene og menneskene generelt i visteria lane. Alt fra Drap, baksnakking, tornadoer, løgner til slåssing, her har du alt, hehe. Du følger hverdagen til disse frustrerte fruene i mange sesonger fremover om du gir denne serien en sjangs. 

  

HELT PERFEKT ♡

Dette er en norsk humor serie som handler om ett kjæreste par, Thomas gjertsen og Ine Jansen. Her følger du hverdagen deres med masse pinlige øyeblikk og morsomme tankegang. Jeg og min samboer ser oss selv av og til i dette paret, og ler mye :) norsk humor på sitt beste. Anbefales. 

#serier #empire #heltperfekt #vikings #frustrertefruer #søndag 

 

2 kommentarer

lisarorvik

22.05.2016 kl.15:59

Takk for fine tips, men har faktisk sett alle sammen :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

mariemoor

22.05.2016 kl.16:17

lisarorvik: bare hyggelig :) åh så bra da :D

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits