Å MISTE SIN ALLER BESTE VENN.

  

Det å miste sin beste venn er ubeskrivelig vondt, spesielt vondt når jeg vet hun eksisterer, men vi snakker fortsatt ikke sammen. Jeg husker første gangen vi møttes vi var 15-16 år, vi var en jente gjeng hjemme hos en venninne som bare gjorde faen skap.  Husker dagen etter kom jeg bort til deg å spurte om du ville være med å finne på noe, du virket så jordnær å snill. Akkurat det jeg som har vært i barnevernssystemet nesten hele oppveksten trengte. Jeg var kanskje kul der og da siden jeg fant på mye tull? Siden den dagen ble du min aller beste venn..jeg hadde ingen ekte gode venner.

Årene gikk vi holdt i sammen, samme hvor tøff hverdagen var, samme hvor urettferdig verden var. Vi var der altid for hverandre.. jeg bodde hjemme hos din mor som tok meg i mot med åpne armer, vi bodde også i sammen, vi reiste på ferie i sammen. Greit vi påvirket hverandre kanskje i feil retning av og til, men sånt skjer når man er så nærme, unge og dumme, å heller ikke har fått den beste starten på livet.

En dag bestemte jeg meg for å komme meg ut av elendigheten, jeg ville ha en utdanning, jeg ville leve det man kaller ett normalt liv, jeg ville ha en snill kjæreste, en familie. Jeg har levd og har sikkert mere livserfaring en mange på min alder har eller burde ha. Jeg ville bli voksen. 

Da du fikk vite at jeg hadde blitt lykkelig med en god og snill kjæreste, at vi hadde kjøpt oss leilighet, at jeg skulle få barn, unngikk du meg mer og mer.. du fikk vite at jeg skulle føde ett barn med en hjertefeil. Jeg viste at du ville stille opp, får det gjør jo bestevenner som har vært der for hverandre i alle år? Jeg viste jo at jeg kunne ringe deg uansett hva det var og at du kom på flekken? Du skulle jo bli den kule tanta. Men nei der tok jeg feil.. istede en dag stoppet du og svare på meldinger, jeg prøvde å ringe mange ganger å du svarte aldri. 

Jeg fødte min nydelige sønn og gledet meg til å vise han til deg, men du svarte heller aldri. Du knuste virkelig hjerte mitt K. Håper du har det bra, men jeg sitter her uten svar på noen ting å savner deg hver dag. Hilsen en som var din bestevenn, for meg er du nå ett minne. 

#bestevenn #baby #minner 

6 kommentarer

Karoline Angelica

23.05.2016 kl.18:19

Hei-Leste innlegge ditt,du er virkelig stole og stolt over det du skriver for dette er ikke noe enkelt eller bare forsvinner det er med deg for evig.

Kondulere i sorgen og prosessen men husk du inspirere og gleder mange og jobben du har gjort skal du være stolt over,For dette rørte mitt ♥️ Meget Vakkert sterkt og Fantastisk kjøre Mariemoor.blogg.no

Sender over varme klemmer er meget ny hør så aner "meget lite" Håpe vi Snx i gjen men glem aldri si til deg selv du er STERK for det har du vist med fortelle noe som er svært vanskelig til tross alle burde vite hvordan du har det så KAN di ikke det uansett livet selv eller ei det er det kun DU som Fårstår og det er det Viktigeste i livet nå.

xox klemmer fra "The New blogger"🙃

mariemoor

23.05.2016 kl.20:19

Karoline Angelica: åh så fint skrevet av deg, det setter jeg pris på.
Ha en fin dag videre <3 klem.

S

23.05.2016 kl.18:23

Håper de går bra me deg! Sunn når sånn skjer...:-( virker ikkje som ein god venn nå lenger... Håper du finner en bedre venn som er der uansett!:-) ha en fortsatt fin mandag<3

mariemoor

23.05.2016 kl.20:18

S: tusen takk for det :) Nei jeg trodde i alle år at hun var det.
Ha en fin dag <3

miriam

23.05.2016 kl.20:14

Så trist å lese! Ekte venner skal stille opp for hverandre..

mariemoor

23.05.2016 kl.20:19

miriam: ja det skal dem <3

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits