SILIKONPUPPER OG AMMING

  

 

HEI I FRA SOLFYLTE SANDEFJORD 

 

Jeg ville gjerne ta opp ett tema som sikkert noen lurer på og som sikkert mange har forskjellige meninger om. Nemlig amming med silikon implantant. Ser noen sier at "amming med silikonpupper går så fint atte". 

Dette er ikke tilfelle for alle, dette er veldig inviduelt. Om man har store eller små implantater, sikkert genetisk også. For min del ville jeg veldig gjerne amme lille gutt siden han er syk og trenger mine antistoffer, men jeg klarte kun å amme i 8 uker. Skal absolutt ikke klage, er jo andre som ikke får noe melk. 

Isåfall jeg følte ett skikkelig press med den ammingen, jeg og lille Odin fikk det ikke til pluss at han heller ikke skal slite seg ut. Husker hun amme hjelp dama ( som på forhånd viste at jeg hadde silikon) barre kløyp drit hardt over halve pumpen, fler ganger. Jeg fikk kjempe vondt og tenkte at dette kommer jeg ikke til å orke! Så jeg satt som en ku til alle døgnets tider å pumpet meg.. puppene var som sprengte ballonger og jeg hadde vondt. Etterhvert endte jeg opp med sykdomsfølelse, så jeg snakket med ei på barsel som sjekker meg. Hun sa at det ikke var rart siden pumpene var helt sprengte og varme. 

Hun ba meg "massere" forsiktig melken ut, for da slipper man lettere unna brystbetennelse. Å ja, dette funket :) men jeg skal innrømme at jeg var mye redd for at implantantene skulle bli ødelagte under denne perioden. Å det ble rett og slett for mye med både pumping og mating, dette tok opp hele dagen. 

Har du store implantant kan de begynne å henge mye mer etter amming også, så jeg tror 8 uker var nok for å unngå dette også.  Så for meg funket IKKE amming med silikon pupper. 

 

#amming #silikon #skjønnhet #mamma #baby #glad 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits