SPURTE DU BABYEN/BARNET DITT OM DE VILLE PÅ BLOGGEN?

  

Kanskje noen som lurer på hvorfor jeg aldri har bilde av babyen min på bloggen? Jo det er det en veldig god grunn til. Barnet må bli stor nok til å svare på om de vil dette selv, jeg kan ikke bestemme det. Tenk om barnet ditt i voksen alder lurer på hvorfor i alle dager du drev å la ut bilder av han/henne på bloggen? Kanskje du gjør noe dumt på bloggen, så dine barn blir rammet av det? 

Internett er en portal til så utrolig mye dritt i hele verden. Et stort antall pedofile sitter faktisk å ser på uskyldige barn over Internett, for der kan ingen se hva de gjør. Tenk om det er ditt barn den pedofile sitter å ser på? 

Jeg ser også mennesker som legger ut bilder av barna sine nakne. Ok greit nok at du syntes det er søtt og uskyldig, men faktisk så gjør du en fryktelig dum og halveis grotesk ting, dette er bilder du kan holde unna hele verden. Som jeg nevnte over her vet du aldri om hvem som misbruker disse bildene. Om jeg legger ut bilde av lille mann pga kanskje en vippestol eller noe kommer jeg til å sensurere ansiktet hans. 

Jeg har heller ikke lagt ut bilder av min samboer, samme hvor kjekk han er, hehe. Fordi at han valgte å ikke ville bli lagt ut bilder av over nettet. 

La mennesker få velge selv :) 

 

#mamma #internett #ytringsfrihet #bilder 

 

2 kommentarer

Anonym

18.06.2016 kl.20:17

Fine tatoveringer da! <3

mariemoor

18.06.2016 kl.23:39

Anonym: tusen takk for det:))

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits