FISH LIPS?

  

 

Fish lips? Eh nei takk. Jeg har faktisk ingenting imot å fylle med reestylane eller juvederm i leppene eller botox i trynet. Har prøvd det selv også, men da ville ikke legen fylle så mye i og med at jeg har fyldige lepper fra før pluss at han kun fylte i overleppa, resultatet ble fint og naturlig. Andre gangen jeg prøvde gikk jeg til ei i Tønsberg, uff og uff.. resultatet ble ikke kjempe bra, og det ble klumper etterhvert.. Jeg kommer ikke til å ta dette igjen da jeg liker mine naturlige lepper best.

Jeg ser noen som rett og slett fyller på for mye, noen som bare er uheldig med hvem som gjør jobben eller noen som faktisk ikke kler store lepper siden de naturlig har veldig tynne lepper fra før og plutselig tar overdrevent mye! Dette er ikke særlig lekkert skal jeg være ærlig.. men du velger jo selv om du vil se ut som en av mange med fish lips :) å ja fyldige lepper er fint, men ikke altid. 

#botox #restylane #skjønnhet 

4 kommentarer

Maren Susanne

27.05.2016 kl.19:32

Jeg kunne gjerne ønske å fylle leppene mine litt da jeg ikke har så fyldige lepper, men er alltid redd for at spesialisten gjør noe feil, så tør ikke..

mariemoor

27.05.2016 kl.19:35

Maren Susanne: sjekk ut om noen har omtalt personen positivt osv som skal utføre det. Så er jeg sikker på at du får fyldige, men pene lepper :)

ida

27.05.2016 kl.22:46

syntes dine lepper ser kjempefine ut jeg :D har sett at noen har litt vel mye etter min smak, men det får de velge selv :)

mariemoor

29.05.2016 kl.15:03

ida: takk så søt du er :)
Ja det er jeg enig i :)

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits