Hva Skal Dere i Sommer?

 

Jeg og samboeren min har tenkt litt på at vi vil gjøre noe i sammen i sommer. Siden vi har en liten gutt vil vi ikke ta en lang tur, kanskje en 3 dagers. Det er jo overkommelig, å vi vet at han kommer til å ha det kjempe bra hos tante, bestemor og bestefar eller hvem det da blir :) Det er faktisk viktig å ha litt alene tid som foreldre å pleie forholdet litt, gjøre romantiske ting sammen, ja rett og slett være forelsket. Vi har foreløpig tenkt på to steder i Danmark. 

 


FREDERIKSHAVN ♡ 

Ligger ved Kattegat på østkysten av Vendsyssel, her har jeg aldri før vært på ferie, men jeg søkte opp typiske sommerbyer i Danmark og da kom blandt annet Frederikshavn opp. Her har de jo til og med en strand som ligner akkurat på en tropisk øy sitt paradis, med palmer, stråparasoller og kritt hvit sand. Ett virkelig bra konsept og du trenger ikke akkurat å dra til Hawaii da når du har dette rett ved nabolandet vårt. 

Gatene ser veldig koselige ut med brostein og gamle hus, med mange fine restauranter og billig øl, hehe. Her kan man leie seg by sykkel, eller kanskje bare tusle rundt på ett av sentrene der. Dette ser definitivt ut som en sommer perle! 

 


SKAGEN  ♡ 

Åh vakre Skagen ja... her var jeg engang for mange år siden , ca i 16 års alderen vel. Bare drømmer meg bort over hvor idyllisk dette stedet er! Skagen ligger nå også i Frederikshavn noe det faktisk ikke gjorde i før. 

Strendene her er helt utrolige, Skagen er ikke veldig stort, men strendene er hele 60 km lange! Tenk at CNN kåret strendene her til noen av verdens beste, ja det sier vel sitt. 

Utelivet her er så utrolig romantisk og koselig, små butikker med hjemmelagede delikatesser, interiør(er ingen hemmelighet at Dansk design er veldig trendy nå til dags). Små koselige restauranter, vinsmaking og kafeer rundt omkring i de trange gatene. Jeg lengter virkelig til dette flotte stedet. 

 

Har noen av dere vært her i før? Vi klarer ikke helt å bestemme oss på hvor ferden går i sommer. Hvor har dere tenkt dere i sommer, eller skal dere være hjemme her i Norge som absolutt er helt nydelig om sommeren. 

#ferie #sommer #sol #danmark 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits