FOLIE STRIPE HÅRET SELV!

 

 Da har jeg nettopp investert i en ordentlig kvalitets bleking og samme med vannstoff. Begge er i fra wella som er frisør produkter, jeg kjøpte kun 20% i vannstoff for å ikke slite ut håret mitt helt, har i tilfelle en på 40% så jeg kan blande den til en 25% istedet. Om dere lurer på hvorfor jeg har hele 40% i vannstoff, har dette vært til hilift colour. 

Jeg er ingen frisør, men har eksperimentert mye med hår, har gått design og håndverk der jeg tok fordypning i frisør pluss at min søster jobbet lenge som frisør. Så alt i alt har jeg LITT kunnskap innafor dette. En ting er sikkert, jeg har ikke rå til frisør hver måned til å farge ettervekst. 

Har tenkt på å stripe etterveksten for å få mere naturlig resultat i tillegg til at jeg slipper å få så sterk ettervekst med en gang. Hettestriping kan jeg bare glemme, det er UMULIG å  få til i bakhodet. Folie striper der i mot skal jeg prøve å få til. Så dette blir spennende. Får bare vente på at bleking og vannstoff kommer i posten! 

#Highlight #hår #wella #blogg #blonde #skjønnhet #beauty 

4 kommentarer

Simona Lovise

17.06.2016 kl.21:30

Blir spennende :) Synes det var litt rart å bruke 20% vannstoff til bleking derimot, ettersom vi helst ikke bruker noe høyere enn 6% i salongene, men det er vel samtidig kanskje litt forskjell i forhold til hva som blir brukt hjemme og hos frisør. Resultatet blir nok bra uansett, lykke til :)

mariemoor

17.06.2016 kl.22:57

Simona Lovise: åh jo 20 vol er 6%, 30 vol er 9% og 40 vol er 12% , skrev kanskje feil jeg :))

Cathrine

17.06.2016 kl.22:48

Ååå, håper på bilde av resultatet :D

Simona Lovise

17.06.2016 kl.23:08

Aha, da skjønner jeg! :)

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits