BLIR SÅ PROVOSERT

 

  

Heisann. I går dro vi inn til min svigermor for å bli til i dag siden gutten vår måtte på rikshospitalet til hjerte undersøkelse. Han var bli og tålmodig som vanlig å syntes at alt og alle var utrolig spennende. Det er ikke lenge til gutten vår skal hjerteopereres.. 

Men når vi skulle ta bussen fra Sandefjord til Oslo måtte vi bytte til en annen buss på veien, det var irriterende nok i seg selv etter altstyret med å få på barnevogn, få spent fast barne sete i bussen, bager ... ja you name it.. isåfall så sa bussjåføren i fra om at det kom en baby med vogn osv på den andre bussen til han andre sjåføren. Han tittet på at vi gikk inn til slutt etter alke hadde strømmet inn for å få en plass. 

Da sto vider plutselig i bussoppgangen da, mens folk satt og glodde. Før vi viste ordet av det tråkket bussjåføren på gass pedalen i full fart mens vi sto der midt i oppgangen med en 4 måneder gammel baby som ikke var sikret på noen måte. Var en høflig gutt som tilbydde oss en seteren sin, men det gikk jo ikke heller. Samboeren ropte til sjåføren, men den tosken bare kjørte videre. Omsider når vi gikk bortover flyttet to snille jenter seg så vi fikk to seter og fikk spent fast lille gutten vår. 

Når vi kom frem konfronterte samboeren min bussjåføren og fortalte hva vi syntes om denne opplevelsen. Det var tross alt det eneste rette å gjøre i denne situasjonen. 

Skjenner at jeg bare blir provosert av og skrive om dette! 

 

 

#buss #baby #mammablogg 

2 kommentarer

Malinstha

29.06.2016 kl.12:58

Det er jo faktisk ikke greit i det hele tatt, godt at det ikke bra med dere <3

mariemoor

29.06.2016 kl.14:50

Malinstha: nei det var ikke noen kul opplevelse:/ tusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits