MINE ABSOLUTTE BESTE TØRSTESLUKKERE!

  

Nå i sommer varmen er det veldig viktig å ikke bli dehydrert. Men hvem har sagt at man bare må drikke vann og ikke kan gjøre noe litt ekstra? Trenger heller ikke å helle i deg masse sukkerholdige drikker for å drikke noe litt mere spennende. Her har jeg nemlig mine absolutte favoritter i sommer! 

 

ZEROH MED HVIT TE OG LITCHI ♡ 

Denne oppdaget jeg for en kort stund siden, utrolig frisk og søt smak av kjærlighetsfrukt som jeg kaller det, også kaldt litchi med en deilig smak av hvit te. 

 

ZEROH MED ANANAS ♡ 

​Dette har vært absolutte favoritt en god stund. Jeg elsker ananas og da er denne ypperlig! Tips: disse to saftene er kjempe gode å blande! 

  

BOBLE VANN FRA ELDORADO ♡ 

Sist men ikke minst det herlige boblevannet som samboeren min introduserte meg for, for ikke veldig lenge siden. Den kan du få i smakene Granateple, Sitron og Eple/pære, jeg synes at alle er gode på hver sin måte. Endelig ett kulsyre vann med smak uten sukker! Jeg elsket Olden med eple i før, smakte som mozell, helt til jeg fant ut at den inneholdt masse sukker.. Tommel opp for Boble vann. 

 

Sikkert noen som synes det er teit å legge ut et innlegg om drikke, men ikke jeg siden jeg syntes det er viktig å minne folk på hvor viktig det er å ikke bli dehydrert. Pluss og hvise alternativer til sunnere tørstedrikker.  

 

 

#zeroh #sol #sommer #blogg 

5 kommentarer

eveliin

07.07.2016 kl.13:29

nam elsker de zero saftene:D

mariemoor

07.07.2016 kl.18:30

eveliin: de er super gode:))

Charlotte Seilen-Rolland

07.07.2016 kl.16:00

De såg kjempe gode ut! :)

mariemoor

07.07.2016 kl.18:31

Charlotte Seilen: Anbefales virkelig:-D

Turid

10.07.2016 kl.18:30

Digger Zeroh saftene selv! Spesielt med kullsyrevann :D

Skriv en ny kommentar

mariemoor

mariemoor

23, Sandefjord

Nybakt mor som digger trening,opptatt av skjønnhet og velvære :)

Kategorier

Arkiv

hits